Hacı Bektaşi Veli Özel Eğitim Meslek Okulu

YUNUS EMRE MH. 1622. SK. NO19 SULTANGAZİ/İSTANBUL
Vizyon
Tüm bireylerin kendini geliştirmeleri için, eğitimde rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerini dahanitelikli hale getirmek ve eğitim sistemi içindeki özel gereksinimleri olan bireylerin tüm gelişim alanlarında ilerlemeleri için aktif ve interaktif eğitim ortamlarını sağlamaktır. Vizyonumuzla ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşmak ve misyonumuzu daha etkili ve nitelikli bir şekilde hizmet verdiğimiz bireylere ulaştırabilmek amacıyla hazırladığımız stratejik planımızın oluşturulmasında iç ve dış paydaşlarımızın görüşlerinden yararlanılmıştır.
Misyon
Özel eğitim gerektiren bireylerin eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, geliştirilen programlarla, en az sınırlandırılmış ortamlarda, özel öğretim yöntem ve araç gereçleri kullanarak, üst öğrenime, iş/meslek alanlarına hazırlanmalarını, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaktır.
Otobüs,minibüs
Yerleşim Yeri
OKULUMUZUN ARKASI KALEKOL , ÖNÜ SUR YAPI VİTRİN KONUTLARINA BAKMAKTADIR. SOLUNDA GAZİ PARKI SAĞINDA KAPALI SPOR SALONU BULUNMAKTADIR.
4 KM
ATLETİZM ALANINDA EĞİTİM VERİLMEKTEDİR