Okulumuzun iftar yemeği

Ock

Sultangazi Gastro Fest yarışmasında  Hacı Bektaşi Veli Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencimiz Arif ÇALIŞKAN il genelinde 1. olmuştur.

Ara

ÇOGEP(çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı ) kapsamında düzenlenen etkinliğe okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencileri,atölyede yapmış oldukları pasta ve kurabiyelerle katılım sağladılar. Ayrıca etkinlikte bir çok aktivitede bulunan öğrencilerin sosyal olarak gelişimi desteklenmiştir.

Kas

Okulumuzda öğretmenler günü coşkuyla kutlandı

Kas

Özel Sporcular Spor Federasyonunun 19-21 Kasım tarihlerinde düzenlediği "Türkiye Atletizm Şampiyonasında" Hacı Bektaşi Veli Özel Eğitim Meslek Lisemizi temsil eden sporcularımızın başarısı :
Mahmut duhan kutsal 400 metre birinci ve 200 metre ikinci
Hicran Şahin 1500 ve 800 metre birinci
Hayrünnisa İmamoğlu 3000 metre ikinci
Özel Öğrencilerimizi ve Hüsnü Hocamızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.