Kas

Özel Sporcular Spor Federasyonunun 19-21 Kasım tarihlerinde düzenlediği "Türkiye Atletizm Şampiyonasında" Hacı Bektaşi Veli Özel Eğitim Meslek Lisemizi temsil eden sporcularımızın başarısı :
Mahmut duhan kutsal 400 metre birinci ve 200 metre ikinci
Hicran Şahin 1500 ve 800 metre birinci
Hayrünnisa İmamoğlu 3000 metre ikinci
Özel Öğrencilerimizi ve Hüsnü Hocamızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Ekm

Öğrencilerimize Engel Yok!, Avrupa Stajı ile İstihdama Katılıyorlar.

Projemiz kabul edilmiştir.

Ekm

Yiyecek içecek Bölümündeki 12. Sınıf Özel öğrencilerimize staj konusunda desteklerinden dolayı  Black Hause işletme yetkililerine teşekkür ederiz

Eyl

NTV Radyo Engelsiz Programına özel sporcumuz Emine Ceylan ile Bedden Eğitimi Öğretmenimiz Hüsnü Çatalkaya konuk oldular.Sporun Özel çocuklar üzerindeki etkileri ve Emine'nin Milli Takım barajını geçme sürecindeki yaşadığımız deneyimleri ele alındı.

Nis

E kpss  kazanıp Haseki hastanesinde atanan öğrencilerimizle okul müdürü Didem Yıldız ile buluştu ve mezun olsalar da onların yanında olduğunu dile getirdi. Destekleriniz her zaman özel gereksinimli çocullarımızın üzerinde olacak.

Nis

Hacı Bektaşi Veli ÖEMO genç erkekleri istanbulda düzenlenen Genç erkekler okullar arası Atletizm yarışmasında:

Burak Yıldırım 400 ve 1500 m il birincisi

Semih Berdibek 1500 m il ikincisi Mehmetcan Kılıç 1500 il üçüncüsü

Ahmetcan kirazlı Gülle atmada  il birincisi

Otizmli genç erkekler de  Umut Bıçakçı Gülle atmada il birincisi

Down sendromlularda Mahmut Duhan Kutsal 400 m il birincisi olmuştur.

Derece giren sporcularımız okulumuzu Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmışlar .

Nis

Hacı Bektaşi Veli Özel Eğitim Meslek Okulu genç kızları, istanbulda düzenlenen Genç kızlar okullar arası Atletizm yarışmasında;

Melisa çabuk 100 m ve uzun atlama il birincisi

Emine ceylan 400 ve 1500 m il birincisi

Hayrünisa İmamoğlu 400 m il ikincisi

Ceren Binici Gülle atmada  il üçüncüsü

Otizmli genç kızlarda Hicran Şahin 400 m ve 1500 m de il birincisi olmuştur.

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Mrt

İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Sultangazi Hacı Bektaşi Veli Özel Eğitim Meslek Okulu işbirliğiyle düzenlenen “Özel Eller Büyük İşler” sergimize İlçe müdürümüz Sayın Necati Tekbaş ve şube müdürümüz Sayın Özay Sert teşrif etmişlerdir.

Mrt

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde özel öğrencilerimize yönelik düzenlenen kültür sanat kurslarında öğrencilerimizin ellerinde hayat bulan eserlerin sergileneceği “Özel Eller, Büyük İşler” sergisine katıldık.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin  yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.