Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Ock

PSİKOLOG VE AKADEMİSYEN SÜMEYRA ÖZDEMİR HOCAMIZ UYUM VE DAVRANIŞ SORUNLARI KONUSUNU VELİ AKADEMİLERİ KAPSAMINDA ELE ALDI.

Ara

Sporcumuz Mahmut Duhan Kutsal 800 metrede Türkiye rekoru kırarak 1. olmuş ve Milli Takıma seçilmiştir.Ülkemizi Avrupa'da temsil etme hakkı elde etmiştir.

Ara

Gastronomi alanında ün yapmış şefler ve onlara ait işletmeler vasıtasıyla , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli bireylerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak için özel gereksinimli öğrenciler ile ünlü şeflerimizi bir araya geldi.Öncelikle Somer şefin mekanında mini bir masterclass gerçekleştirildi. Daha sonra Masterchef stüdyolarına gidilerek şefler ile tanışılıp stüdyo gezildi.

Ara

Toplum desteklii Polislik Şube Müdürlüğünün Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek programı Yarına Bir Adım da Bizimle At projesi kapsamında düzenlenmiş olan programda öğrencilerimiz atölye çalışmalarını sergiledi.

Kas

Her ay özel şefler ünlü şeflerle bulusuyor projesi kapsamında özel şeflerle beykent üniversitesinde pizza ve kurabiye etkinliği yaptık.

Kas

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  Kaymakamlık Kros Yarışması Başarılarımızın ardından müdürümüz öğrencilere hediyelerini armağan etti.

Ekm

29 ekim Cumhuriyet Bayramı  Kaymakamlık Kros Yarışması Hacı Bektaşi Veli ÖEMO Genç kızlarda Emine Ceylan 1.  Melisa Çabuk 2. Genç kızlar takım halinde ilçe 2.si olduk.